Lions mane ehk Lõvi-lakk – seen mis päästis mu elu

Minu Elu Muutvast Kogemusest ja Miks Ehekaru Turundab Just Neid Tooteid

Minu teekond Ehekaru toodete maailmas sai alguse isiklikust kogemusest, mis muutis minu elu. Kui juba isiklikku poolt avada, ei saa ma jätta mainimata oma kogemust Lõvilaka (Lion’s Mane) kasutamisel.

Minu Lugu Lõvilakaga

Üle nelja aasta tagasi oli mul tõsiseid probleeme oma kognitiivse võimekuse kasutamisega. Ausalt öeldes, ma polnud isegi teadlik, mida see termin tähendab. Meele mürgid ja nende tarbimine olid minu kognitiivsete häirete üheks põhjuseks. Mul oli raske uut infot vastu võtta ja meelde jätta nii lihtsaid kui keerukaid asju. Tööl kuulasin pidevalt podcaste, et vältida igavust, sest keskendumine ühele ülesandele oli peaaegu võimatu ja tekitas frustratsiooni.

Sel raskel ajal sattus mu teele minu salarelv kognitiivse võimekuse parandamiseks. Kuulsin podcaster Joe Rogani saates külalist Paul Stametsit, kes on kuulus mükoloog ja suur inspiratsioon minu teekonnal. Selles podcastis tutvustati seent nimega Lion’s Mane ehk Lõvilakk ja selle kasulikke omadusi. Olles teadlik oma probleemidest ja selle seene võimalikust võimest neid parandada, otsustasin proovida.

Esimesed Kogemused

Sel ajal elasin Austraalias ja koos sõpradega tellisime 500g 13:1 topelt ekstrakti. Alguses oli kahtlusi, kuid peale esimest nädalat oli tunda, et mõtlemine ja meeldejätmine muutusid kergemaks. Jagasin seda oma sõpradele, et veenduda, kas mõju on tõeline või lihtsalt platseebo. Kuu aja jooksul oli mõju ilmne ja tagasiside vapustav.

Kvaliteet Loeb

Proovisin erinevaid ekstrakte 10:1, 6:1, 3:1 ja vilja keha pulbreid. Järeldus oli selge – mida kõrgem oli ekstrakti kvaliteet, seda kallim, aga ka mõjuvam see oli. Sellest hetkest alates on Ehekaru tootevalikus kõrge kvaliteediga 20:1 topelt ekstrakt, mis on tõeliselt potentne ja väga mõjuv isegi väikesest kogusest.

Elu Muutev Kogemus

Aastate jooksul on mu kognitiivne võimekus paranenud veelgi ja ma pole näinud suurt langust oma aju võimekuses, vaid tõusu. Minu jaoks on see olnud elu muutev kogemus, mis on aidanud mul ennast arendada ja teisi aidata. Selle ajaga olen saavutanud palju, mida ma poleks kunagi uskunud, et teen. Vapustav, mida loodusel on pakkuda!

Ehekaru Soovitus

Kui otsite viisi, kuidas parandada oma kognitiivset võimekust ja üldist heaolu, soovitan soojalt proovida Lõvilaka ekstrakti. Telli omale pakk SIIT.

Kokkuvõte

Looduslikud vahendid nagu Lion’s Mane võivad pakkuda elumuutvat abi ja toetust. Minu teekond selle imelise seenega on olnud tõeliselt inspireeriv ja soovin jagada seda kõigiga, kes otsivad looduslikke viise oma elu parandamiseks.